Foam Lab | PLAY

Come out and play with Foam Lab. Korte viral voor het laatste evenement van Foam Lab, het experimentele broertje van Foam Amsterdam.

PLAY is een korte viral voor het laatste evenement dat Foam Lab organiseerde voor Foam Fotografiemuseum Amsterdam. In deze viral wordt het gegeven dat een museum een statische plek is, waar strenge regels gelden, waar kunst van een veilige afstand mag worden bekeken, op de hak genomen.

Op 11 juni 2010 organiseerde de tweede lichting Foam Lab het laatste evenement: PLAY. Er was maar 1 regel: er zijn geen regels! Drinken in het museum, kliederen op de muren, foto’s verplaatsen, paintballen in het museum; De bezoeker bepaalde zelf hoe het museum eruitzag en was de ster van de avond. Vanaf het moment dat de bezoeker het museum binnentrad werd zij onderwerp/curator/kunstenaar en recensent van de tentoonstellingen in het museum.

Foam Lab is het experimentele broertje van Foam Amsterdam. Een werk-ervaringstraject voor 7 jonge professionals die staan te popelen om de kunst & cultuursector te bestormen.

Comments are closed.